Voya Bloggen

øko tips

BEHØVER JEG Å BRUKE KROPPSOLJE PÅ VINTEREN?

by Kira Walton on January 19, 2015 Comments Off on BEHØVER JEG Å BRUKE KROPPSOLJE PÅ VINTEREN?

Rengjøring, ansiktsvann, fuktighetskrem, shampoo og balsam, hårkur og nå også kroppsolje i tillegg til bodywash og body lotion. Trenger vi virkelig alt dette?

Og svaret er JA!  Vinteren er allerede godt igang og hvis du er som meg så reagerer huden din allerede. Huden vår er vanligvis den første som reagerer når kulden setter inn. For mange av oss så vil vinterens skarpe vind og horisontale snø og sludd gjøre at huden vår fort føles som den rene ørken, tørr, sår og dehydrert. Høres dette kjent ut?  Ofte så glemmer vi at det ikke bare er solen vi må beskytte oss mot, men også kulda.

 

BEHØVER JEG Å BRUKE KROPPSOLJE PÅ VINTEREN? - voyaorganics.no

FUKTIGHET, FUKTIGHET OG FUKTIGHET

Alle tenker at det er først og fremst er på sommeren når vi er ute i solen at vi må tilføre fukt til bare armer og ben. Men det er faktisk på vinteren at huden vår trenger enda mer fukt. Når vi er pakket inn i store gensere og jeans så får ikke huden vår fuktighet fra luften og vil derfor tørke raskere ut. I tillegg så vil all varmefyring inne absorbere fukt fra luften. Samtidig så vil raske endringer i temperatur, som det at vi går fra kulde ut og inn i varmen, skape problemer for huden vår.

BEHØVER JEG Å BRUKE KROPPSOLJE PÅ VINTEREN? - voyaorganics.no

HVA ER SÅ LØSNINGEN?

Vi har hatt en fantastisk fin sommer og nydelig høst, og huden vår har blitt utsatt for altfor mye sol og nå trenger kroppen vår litt ekstra kjærlighet og omtanke før vi pakker den inn i varme, tette klær. Overgangen fra bare ben til flere lag med tøy er ikke bra for huden din så før du strekker deg inn bakerst i skapet for å finne alle de varme klærne og pakker deg inn i altfor mange lag bør du bruke tid på å gi den ømfintlige huden din en god omgang med deilig nærende kroppsolje.

VOYA lanserte nylig verdens første økologisk sertifiserte algeolje,  Angelicus Serratus. Denne dypt nærende kroppsoljen som er økologisk sertifisert av Soil Association har fått navnet sitt fra den viktigste ingrediensen  – en av de skjønneste og mest mineralrike algene som finnes og som er kjent som “kysset fra havets engel”. Denne aromatiske superernærende kroppsoljen øker fastheten og elastisiteten i huden samtidig som den har en super detox effekt på trøtt og livløs hud. Den rike algeoljen er forsterket med rosehip olje rik på antioksidanter som reduserer alderstegn, økologisk nattlysolje øker cellestruktur og elastisitet samt vitamin E og solsikke olje rik på Omega 3 og 6 fettsyrer. Aromatiske oljer fra lime og mandarin booster hudens fornyelse.

99,96% økologiske ingredienser, superkonsentrert, her trenger man bare en liten dæsj. Dette er superfood for huden.  For den ultimate pampering og ekstra glød, følg opp med VOYAs supernærende nylanserte bodylotion Softly Does It.

BEHØVER JEG Å BRUKE KROPPSOLJE PÅ VINTEREN? - voyaorganics.no

Voya organic body oil for tørr vinter hud

Tips for hvordan bruke kroppsolje

Helt avhengig av hudens tilstand så kan kroppsoljen brukes alene eller etterfulgt av bodylotion.  Stryk oljen jevnt over huden din med sirkelbevegelser.  Husk du trenger bare litt, denne oljen er superdrøy. En annen måte å tilføre oljen på er å tilføye noen ekstra pump fra flasken opp i badevannet. Tørr hud absorberer raskt alle oljens gode egenskaper da varmen fra badet åpner porene.

Ekstra bonus – den fine sommerfargen du opparbeidet deg over sommeren vil vare lenger hvis du er flinkt til å skrubbe huden jevnlig samt tilføre ekstra fukt med VOYAs økologiske algeolje. Forsøk VOYAs nydelige Time To Shine algekroppsskrubb.

Har du noen tips til hvordan ta vare på huden på vinteren? 

Tips oss gjerne på facebook

Kira WaltonBEHØVER JEG Å BRUKE KROPPSOLJE PÅ VINTEREN?