VOYA ANSIKTSBEHANDLINGER

VOYA Organic Illuminating Facial

 Øyeblikkelig glød og fasthet

Denne økologiske ansiktsbehandlingen er dypt avgiftende og vil gi en flott, jevn og klar hudtone og en nydelig glød. Huden etterlates silkemyk og strålende. Det benyttes akupressurmassasje som tar for seg de dypereliggende musklene i ansiktet for å frigjøre giftstoffer og for å øke klarheten og gløden i huden. Spesialmasken som brukes minimerer porer og pigmentflekker. Inkluderer en refleksologi inspirert fotmassasje som smelter bort enhver bekymring og etterlater deg som om du svever på luft.
.

VOYA Herbal Lift Facial

Løftende / oppstrammende

Vår ansiktsløft med urter er en unik ansiktsbehandling som inkluderer all havets magi kombinert med økologiske urter kjent for sin anti age effekt. Denne ansiktsbehandlingen løfter, strammer opp og etterlater huden din med en fantastisk glød. Urtekompressene som benyttes inneholder mineralrike alger, en av naturens kraftigste antioksidanter. Behandlingen gjøres komplett med en avgiftende øyebehandling med kjølige laminaria algekompresser som gir øyeblikkelig resultat

VOYA Ocean Fresh Facial

 Ocean Fresh Facial Experience
Booster gløden i huden

I denne virkelig økologiske behandlingen så eksfolierer vi med fint knust bambus for å få fram en fantastisk glød. Du får VOYAs signatur ansiktsmassasje med et serum som inneholder en intens fusjon av VOYAs antioksidant algekompleks og de reneste kaldpressede oljer med anti age effekt. Deretter følger en mirakelmaske med VOYAs prisvinnende Maskerade gele som avgifter og samtidig tilfører intens fukt til huden. Mens algene utfører sin magi får du en avslappende hodebunnsmassasje. Ansiktsbehandlingen er den perfekte Askepottbehandling for å få fram øyeblikkelig glød i huden.

VOYA Økologisk Detox Ansiktsbehandling

Passer alle hudtyper men spesielt fordelaktig for storby hud, uren, tilstoppet samt problem hud. En terapi som starter med en dyprens for å etterlate huden rengjort, myk og næret. En dobbeltteknikk arbeider så for å eliminere giftstoffer samt rebalansere huden, med varm og kald rens, deretter en ansiktsmassasje med lymfedrenering etterfulgt av en algemaske med rosmarinekstrakt, patsjuli og eukalyptus. Denne kombinasjonen etterlater huden din frisk og beroliget, rengjort, rebalansert og med en helt synlig forbedret glød. Inkluderer en beroligende hodebunnsmassasje.

VOYA Organic Anti-Aging Restorative Facial

Passer alle hudtyper, men spesielt nyttig for moden, tørr eller dehydrert hud. En oppfriskende hudbehandling utformet ved å bruke VOYA’s økologiske ingredienser som har en kombinasjon av antioksidant algekomplekser, økologiske pro kollagen ekstrakter og en fusjon fornyende botaniske ekstrakter og kaldpressede oljer som bekjemper tegn på synlig aldring, reduserer synligheten av fine linjer og rynker, gir fukt og glatter ut hudens tekstur. Resultatet er øyeblikkelig fastere og mer plump hud med naturlig utstråling og glød. Inkluderer en beroligende hodebunnsmassasje.

VOYAs Deluxe Facial Experience

Denne revolusjonerende algebehandlingen gir en fantastisk følelse av velvære. Vi starter med tørrbørsting av ryggen og etterfølger med en ryggmassasje og deretter en avslappende lett nakke og skulder massasje. I den økologiske ansiktsbehandlingen så benytter vi knust bambus i ansiktspeelingen for å få fram nye hudceller, deretter etterfølges en intens VOYA signatur ansiktsmassasje med VOYAs luksuriøse ansiktsoljer i 20 minutter før vi plasserer en varm algeansiktsmaske samt levende økologiske alger på ansiktet. Mens du nyter en lett hodebunnsmassasje så utfører algene sin magi. Dette er crème de la crème av alle ansiktsbehandlinger – den vil øke cellefornyelsen, gjenopplive og mykgjøre tørr og dehydrert hud og redusere synligheten av fine linjer og rynker.

hannamathildeVoya ansiktsbehandlinger