SIGNATUR SPA RITUALER

DEN MAJESTETISKE HAVFRUE

Dette er crème de la crème ritualet fra Voya organic skincare from the sea. En signatur algebehandling for ansikt og kropp. Vi benytter ferske algeblader fra Atlanterhavet som har en dypt avgiftende effekt og som samtidig tilfører intens fukt, mykgjør og gir glød til huden i ansiktet og på kroppen. Behandlingen starter med VOYAs kroppsskrubb med fint knuste alger, deretter svøpes kropp og ansikt inn i VOYAs økologiske ville alger. Algene får utføre sin magi med umiddelbar effekt mens du nyter en beroligende hodebunnsmassasje. Behandlingen avsluttes med en aromatisk kropps massasje med VOYAs Angelicus Serratus massasjeolje som strammer opp og gir spenst og elastisitet til huden. Du kommer til å føle deg som havets gudinne når du er ferdig behandlet.

HAVETS MAGISKE REISE

En komplett kroppsskrubb med frodig VOYA saltskrubb fra topp til tå. Når du er ferdig skrubbet går du opp fra benken og rett ned i et avgiftende algebad hvor du lar alle dine bekymringer samt rester av saltskrubben smelte bort. Etter badet skjemmes du bort med en massasje med VOYAs signaturolje «Angelicus Serratus» som øker fastheten og elastisiteten i huden, booster sirkulasjon og minimerer tegn på aldring. Ansiktet masseres med VOYAs luksuriøse ansiktsolje beriket med eksklusive kaldpressede oljer fra ylang ylang, bergamott, koriander samt hint av vetiver som vekker tørr og livløs hud til live igjen.

HAVETS PERLE

Dette ritualet starter med en energigivende peppermynte sukkerskrubb i Hammam for å vekke kropp og sjel, deretter Påføres en mineralrik kroppsmaske som tilfører intens fukt og næring. La algemasken utføre sin magi mens du nyter en avslappende hodebunnsmassasje beriket med eteriske oljer. Deretter påføres VOYAs aromatiske bodylotion som øker fastheten og elastisiteten I huden for å avslutte og fullføres dette rike havets ritual.

DEN BEROLIGENDE REISEN

En komplett reise fra topp til tå som inkluderer en stimulerende tørrbørsting av kropp, deretter kroppsskrubb med påfølgende hel kroppsmassasje som følger havets bevegelser. En øyebehandling med algekompresser rik på antioksidanter og mineraler som spesifikt retter seg mot øyeområdet inkluderes. Den ultimate luksusbehandlingen som lindrer muskelsmerter og plager samt tilfører dyptgående fukt og næring til ansikt, øyne og kropp.

hannamathildeSignatur spa ritualer