ALGEPRODUKTER

Alger absorberer og metaboliserer helt naturlig næring fra havet. Som et resultat inneholder algene utallige mineraler, vitaminer og fordelaktige ingredienser i høye konsentrasjoner.

Irland, hellas og frankrike

Tang og algebad er en tradisjonell kurbehandling fra havet, faktisk den eneste behandlingen som tilhører urfolket i Irland. De gamle grekerne trodde sjøvann bevarte og ga god helse. På 1800-tallet i Frankrike så ble sjøvann (talassoterapi) regnet som en komplett kilde til mineraler som kunne kurere sykdommer forårsaket av mineralmangel.

uberørte Atlanterhavskysten

Algebad er basert på bruken av vann fra havet, som talassoterapi, men det som i tillegg er viktig, er at det benyttes alger som opprinnelig kommer fra den uberørte Atlanterhavskysten på Irland. Kombinasjonen av saltvann og alger har de mest utrolig fordelaktige egenskaper.

Inneholder

Alger, som har vært dyrket i over 100 år, kan bare høstes for hånd og må velges ut av den som høster. Erfarne innhøstere på de mer avsidesliggende stedene på Irlands vestkyst høster disse dyrebare ville algene. Alger absorberer og metaboliserer helt naturlig næring fra havet. Som et resultat inneholder algene utallige mineraler, vitaminer og fordelaktige ingredienser i høye konsentrasjoner. Faktisk så har ingen annen plante som vi kjenner til i dag en sammenlignbar mengde mineraler og vitaminer. Når tang dampes produserer den fantastiske luksuriøse oljer (komplekse polysakkarider, proteiner, mineraler og vitaminer) som naturlig suspenderes i vannet og ettersom varmen åpner kroppens porer, opptas disse oljene lett. Opplevelsen er meget sensuell og totalt avslappende.

avgiftende effektene

Algebad har vært en stor attraksjon i mange år, ofte brukt som en måte å slappe av på, lindre smerte og i mer moderne tid som en fin måte å stresse ned. Dette skyldes i stor grad de avgiftende effektene til alger samt den rekupererende effekten det høye mineralinnholdet har. Nå vet vi at algene fungerer som en utrolig mykgjører for hud og hår.

anti ageing egenskaper

Det blir også brukt som behandling av cellulitter og har utrolige anti ageing egenskaper. Algebad fungerer som en fantastisk avgiftning for kroppen, det blir rett og slett et stort grøtomslag som raskt fjerner giftstoffer, mens fantastiske næringsstoffer overføres til kroppen.

hannamathildeAlger