VOYA BAD

Avgiftende algebad

Den enkleste og reneste av VOYAs økologiske behandlinger. Vårt avgiftende algebad tar i bruk naturens krefter fra økologiske alger høstet for hånd for å tilføre intens fukt til huden, øke sirkulasjon samt fremme helbredelse gjennom remineralisering av kroppen. Vi senker deg ned i et bad med de reneste alger, høstet for hånd på den ville, urørte Atlanterhavskysten av Irland. Denne behandlingen beroliger musklene, lindrer smerter og plager samt øker hudens regenerering og cellefornyelse samtidig som den bekjemper for tidlig aldring. Utmerket som del av et detox program. Hjelper til med å lindre forskjellige problematiske hudtyper som psoriasis, eksem samt spesielt tørr hud. En gammel sjømannskur for hudplager som går over 300 år tilbake i tid. Steam anbefales før behandling. Også tilgjengelige i pulverform for hydroterapi bad.

Torvbad med alger

En gammel, tradisjonell behandling som kombinerer alger høstet for hånd med torv beriket med ingefær og kanel for å lindre smerter i muskler og ledd. Kropp og sinn stimuleres og stress og trøtthet forsvinner. Torv har et høyt innhold av humussyrer som øker opptaket av de viktigste mineralene for immunforsvaret vårt, den er betennelsesdempende, giftstoffer elimineres og visse sykdomsfremkallende bakterier reduseres.

Økologisk Aromaterapi Bad

Et aromatisk bad beriket med mineralholdige alger og økologiske, kaldpressede oljer fra mandarin, sitron, lime, nellik, patsjuli og basilikum som løfter sjel og sinn. Synk ned i det dypt beroligende badet og la fusjonen utføre sin magi. Perfekt før en ansikts eller kroppsmassasje for å få fram en avslappet følelse.

Baderituale med Salt Skrubb

En hel kroppsskrubb med mengder av VOYAs Luscious Salt Scrub som eksfolierer deg fra topp til tå. Når du er ferdig skrubbet så er det bare å reise seg fra benken, la ekstra salt falle av før du synker ned i et avgiftende algebad og lar alle saltkorn og alle bekymringer løse seg opp. Deretter følger en påføring av VOYAs oppstrammende fuktighetskrem før du får en herlig oppkvikkende massasje med VOYAs touch. Vi tilfører energi og mineraler til kroppen ved å berike den med verdens eneste økologisk sertifiserte alegeolje. Algeekstraktene i denne oljen, som kommer fra VOYAs ville alger, Fucus Serratus, fornyer og reparerer skadede hudceller, forbedrer hudens tonus og elastisitet samt bekjemper cellulitter samt for tidlige tegn på aldring.

hannamathildeVoya bad