MILJØVENNLIGE ALGEPRODUKTER

VÅR MISJON HOS VOYA ER …

Å fremme en økologisk filosofi og gi de beste økologiske algebaserte helse og skjønnhetsprodukter av høyeste kvalitet. Å videreføre den bærekraftige innhøstings praksisen til våre forfedre med integritet i algebad tradisjonen. Å strebe etter å legge igjen så lite spor etter oss som mulig og være et eksempel for miljøansvar, ikke bare i skjønnhetsverdenen.

Rene ingredienser

Å IKKE ha noen kunstige farger eller dufter, genmodifiserte ingredienser, dioksiner, petrokjemikalier, mineraloljer, parabener, animalske derivater, Imidazolidinyl Urea, propylenglykol, petrolatum, heksan, ftalater, sodiumlaurylsulfat, Aluminium & animalske ingredienser i våre produkter.

100%

Å sikre at alle våre energibehov er fra 100% bærekraftige energikilder hvor dette er mulig. Vi har for tiden konvertert våre fasiliteter til å være 100% selvgående. Vi tar sikte på å bruke vår brukte tang til å dyrke vår egen skog i vårt eget nærmiljø for å lage flis til å lage energi og ble selvgående.

Sertifiseringer

Å opprettholde vår ECOPACT, Soil Association, USDA og Ecocert sertifiseringer. Overholde økologiske standarder i forhold til bearbeiding, å forsikre minimal miljøpåvirkning i produksjonen av våre produkter.

Emballasje

Å bruke miljøvennlig emballasje og vurdere karbon fotavtrykket til hvert produkt, samtidig som vi forsikrer oss om at de er laget av raterialer som er resirkulert, resirkulerbart eller nedbrytbart.

Karbonutslipp

Å gjøre alt vi kan for å redusere våre karbonutslipp, som å bruke energisparende lyspærer og slå av PC-skjermer når de ikke er i bruk.

Opplæring

Å sikre at ansatte er klar over selskapenes miljøpolitikk og deres eget ansvar og gi støtte og opplæring som er nødvendig.

Jorda

Å stadig lete etter nye måter vi kan være snillere mot Jorden, mens vi samtidig kan tilby deg disse eksepsjonelle produktene.

Dyretetesting

Å sikre at ingen av ingrediensene eller våre produkter vil være test på dyr.

Trygg kosmetikk

Å ha klar og ærlig merking slik at du kan gjøre et veloverveid valg om VOYA produktene

Innhøsting

Å fortsette innhøstingen av
vår økologiske tang for hånd.

Økologisk

Å ha hvert produkt sertifisert økologisk.

Tang

Å fortsette å gjøre de beste økologiske
tang baserte produkter i verden.

Merking

Å være et proaktivt medlem i
kampanjen for trygg kosmetikk.

Fotavtrykk

Å fortsette å sikre at vårt miljø fotavtrykk
er holdt til et minimum i all vår høsting.

hannamathildeMiljø