SPESIALITETER

Øyebehandling med avgiftende alger

Oppstrammende og avgiftende

Økologiske Laminaria Digitata algebrikker høstes for hånd fra den ville og urørte Atlanterhavskysten på Irland. Dette er en ultimat behandling for å forynge og gi nytt liv til trøtte øyne. Denne algebehandlingen for øyne kombinerer avslappende og avgiftende lymfemassasje med spesialiserte produkter som går direkte på aldringstegn som oppstår ved øyepartiet. En oppstrammende og dypt nærende behandling som benytter spesifikke øyeprodukter rik på algeekstrakter, grønn te og vitamin C som bidrar til å redusere fine linjer og rynker samt avgifter og reduserer poser under øynene.

Voya Organic Foot Retreat Ritual

Stimulerende og Drenerende

Ny myk hud kommer til syne etter en kraftig eksfoliering med havsalt på føtter og legger. Deretter kan du nyte en dypt beroligende massasje på fot og legg før du får en dobbeltvirkende algeinnpakning på føttende og ferske algeblader pakket inn rundt leggene som reduserer hevelser og mykgjør og liver opp trøtte føtter. Ideelt for gravide og alle med fotplager. Inkluderer en beroligende hodebunnsmassasje.

Voya Organic Hand Retreat Ritual

Nærende og fuktgivende

Denne behandlingen nærer, mykgjør og forynger hendene dine. Først starter vi med en skrubb av hender og armer opp til albuen. Deretter følger en dypt avslappende massasje av hender og armer før armene dine pakkes inn i varme, levende alger høstet for hånd på Atlanterhavskysten. Innpakningen tilfører næring i dybden, øker sirkulasjonen og gir nytt liv til tørre hender. Behandlingen avsluttes med en lett påføring av VOYAs nærende håndkrem Handy to Have. Behandlingen inkluderer en beroligende hodebunnsmassasje.

Økologisk Hammam med alger

En deilig kroppsrens med kluter med aromatiske oljer og alger etterfulgt av en opplivende skrubb med dødehavssalt som fjerner tørr og livløs hud mens den fuktige luften åpner porene og gjør huden enda mer mottakelig for de luksuriøse, velgjørende oljene. Behandlingen blir komplett med en dypt fuktgivende body lotion som masseres inn for å avgifte, øke sirkulasjon samt stramme opp og forbedre hudens tonus og elastisitet.

Valgfritt -HAMMAM & BAD

Økologisk Detox Rituale Hammam med alger

Start denne totale kroppsrenselsen og mykgjørende behandlingen med vask med håndklær fusjonert med aromatiske oljer og alger, etterfulgt av en oppfriskende skrubb med dødehavssalt som fjerner tørr og livløs hud mens porene åpnes av den varme, fuktige luften. For å fullføre dette gamle ritualet så pakkes kroppen inn med vår kroppsmaske «Tangle Me Up» for å gi en dyptgående avgiftende effekt samtidig som huden tilføres intens fukt. Så er det bare å la alge innpakningen utføre sin magi mens man nyter en hårkur som styrker og bygger opp håret samt en stimulerende hodbunnsmassasje,

Valgfritt -HAMMAM & BAD

RASUL

Dette er et gammelt arabisk renselsesrituale som kombinerer mineralrik VOYA korall, avgiftende flytende alger eller rensende torv. Varme og steam hjelper de kraftige økologiske produktene til å trekke dypere ned i huden for å oppnå en total beroliget og forynget tilstand. Rasul rommene er flislagt og dekorert i tyrkisk ottoman stil for å få deg til å føle at du har en autentisk arabisk skjønnhetsbehandling / renselsesbehandling.

hannamathildeSpesialiteter