VOYA SKRUBB

Økologisk sukkerskrubb med alger og lavendel

Denne behandlingen bruker en fusjon av ingredienser, inkludert økologisk tang, økologiske lavendel knopper og økologisk rørsukker for å styrke, eksfoliere og gi næring til huden. Etterpå nyter du en lett rensende dusj og deretter en kort avslappende massasje med VOYA’s “Softly Does It””. En mild aromatisk sukkerskrubb til kroppen som smelter bort ømme muskler samt lindrer og mykgjør huden. En mild peeling.

Økologisk kroppsskrubb med alger og peppermynte

Denne forfriskende og komplette eksfolierende behandling vekker hud og kropp. Skrubben har en fantastisk duftende blanding av økologisk peppermynte blad, tang og rørsukker som alle utfører jobben med å forsiktig fjerne døde hudceller mens du introduseres for den oppløftende effekten av vår økologiske peppermynte olje. Denne avkjølende behandling er ideell før du skal på ferie eller ta selvbruning / spraytan. En mild aromatisk sukkerskrubb som løfter sinn og frisker opp kropp og sjel. En mild peeling.

Økologisk Organic Luscious Salt Glow

En utmerket hudfornyer, denne avgiftende saltskrubben er utformet for å fjerne tørr og livløs hud samt forfine hudens tekstur, noe som etterlater huden fløyelsmyk. VOYAs frodige saltskrubb er beriket med dødehavssalt og Fucus serratus algeolje, en kombinasjon som glatter ut hudens tekstur, stimulerer blod og lymfesirkulasjon samt øker gløden i huden. En sterkt stimulerende saltskrubb som får fram gløden i selv de tørreste hudtyper. En grov skrubb.

Stimulerende algekroppsskrubb

Vår økologisk sertifiserte blæretangs skrubb er den ultimate nytelse for trøtt og livløs hud. Antioksidantene i vår mineralrike blæretang kombinert med den reneste algeolje gir en fantastisk økologisk vei til bedre hud. Den totale kroppsskrubben etterfølges av en rensende dusj samt en kort avslappende massasje med VOYA’s “Softly Does It”. De knuste algene er en sterk skrubb som stimulerer og etterlater huden med en prikkende følelse. En medium skrubb.

Økologisk nærende kroppsskrubb

En dobbeltvirkende skummende Time To Shine kroppsskrubb eksfolierer med fint knuste valnøtt skjell og tilfører samtidig næring til huden med en fusjon av mandelolje, algeolje og ingefær ekstrakt. Vår milde men samtidig effektive formel fjerner tørr og livløs utseende hud for å få fram merkbart forfinet, mykere og silkemyk hud. En krembasert skrubb, medium til grov konsistens.

hannamathildeVoya skrubb