VOYA MASSASJE

The Organic Voyager

En totalt fornyende topp til tå opplevelse som tar i bruk tørrbørsting, fotmassasje, ryggmassasje og uttøying samt dyptgående muskelmassasje. Den ultimate luksusbehandling som lindrer muskelplager og ømhet og som tilfører fukt og næring til huden. Vi benytter VOYAs aromatiske Angelicus Serratus, verdens første økologisk sertifiserte algeolje.

Detox massasje med urtekompresser

Dampende varme kompresser som inneholder en kombinasjon av VOYAs fantastiske alger samt stimulerende og betennelsesdempende urter av ingefær, nellik og kanel masseres dypt ned i musklene. Denne prosessen forbedrer og forynger huden ved å forsiktig eksfoliere de ytre lagene mens næring tilføres dypt ned i huden. Stølhet og ømhet i muskler forsvinner og avgiftningsprosessen settes i gang.

Seaweed Hot Stone Massage med varme alger

Oppvarmede alger fra Atlanterhavet fullpakket med vitaminer og mineraler legges i lag på kroppen etterfulgt av varme lavastener som plasseres oppå algene for å forsterke hudens opptak av algenes vitamincocktail. Varmen fra stenene lindrer muskelsmerter samtidig som den frigjør algenes luksuriøse oljer. Denne behandlingen overgår enhver vanlig massasje og retter seg mot alle muskelknuter og smerter du har for å berolige og lindre kropp, sjel og sinn.

hannamathildeVoya Massasje