VOYA INNPAKNING

Tangle Me Up Body Wrap

Fuktgivende og oppstrammende

Denne helhetlige kroppsbehandlingen revitaliserer hudens tilstand. Vi starter med en komplett tørrbørsting av kroppen samt rens med varme, aromatiske håndklær. Innpakningen lindrer stress og muskelsmerter. Antioksidant komplekset bekjemper cellulitt samt reduserer tegn på aldring ved å forbedre fastheten og elastisiteten i huden. Den rike algegeleen fra ferske,  håndhøstede laminaria alger er en fantastisk fuktgivende og mykgjørende behandling. Inkluderer en avslappende hodebunnsmassasje.

Ocean Essence Wrap

Nærende og avgiftende

En økologisk innpakning som kombinerer de avgiftende egenskapene til algen Fucus Serratus samt de cellulitt reduserende egenskapene til algen Laminaria. Behandlingen stimulerer lymfesystemet og øker sirkulasjon og har en sterkt avgiftende effekt.. Behandlingen avgifter og stimulerer til cellefornyelse. En komplett eksfoliering med VOYAs peppermynte sukkerskrubb forbedrer tonus og øker gløden i huden. Innpakningen er utmerket for å få fornye huden, bekjempe cellulitt og muskelplager samt for å gi en glattere og mer mykgjørende effekt ved å kombinere to alger med kraftige egenskaper. Behandlingen inkluderer en avslappende hodebunnsmassasje.

Organic Warm Spiced Mud wrap

Rensende

Ferske håndhøstede alger og rensende torv innkapsles i denne rike varme innpakningen. Ekstraktene er rike på kraftige antioksidanter, mineraler og stimulerende ingefær og kanel. Absolutt for de som ønsker raske resultater. Denne innpakningen gir omgående merkbar effekt på huden, både oppstrammende og tonende. Dette er en virkelig detox behandling som stimulerer metabolismen og gir en naturlig anti ageing boost.

 

VOYA Deluxe Innpakning med økologiske algeblader

Detoxing

Dette er crème de la crème innpakningen til VOYA – en signatur algeinnpakning fra VOYA – Organic Beauty By The Sea. Du pakkes inn i ferske algeblader fra Atlanterhavet som har en dypt avgiftende effekt og som samtidig tilfører intens fukt, mykgjør og gir glød til huden. Behandlingen starter med VOYAs kroppsskrubb med fint knuste alger, deretter svøpes kroppen inn i VOYAs økologiske ville alger. Algene som er fullpakket med mineraler, vitaminer og aminosyrer får utføre sin magi med umiddelbar effekt mens du nyter en beroligende hodebunnsmassasje.

hannamathildeVoya innpakning