Voya Bloggen

øko tips

9 top tips for en perfekt hudpleierutine

by Kira Walton on July 15, 2014 Comments Off on 9 top tips for en perfekt hudpleierutine

Rensing, toning og fuktighetsgivende; Vi blir hele tiden fortalt hvor viktig det er å ha en god hudpleierutine, men har vi egentlig tid til det? Ja, det kan virke som mye stress, men i praksis tar det bare noen minutter å rense, tone og fukte og det gjør virkelig en stor forskjell på huden din, ikke bare i dag, men i årene som kommer.

Når det er sagt, bør din hudpleie ritual være en avslappende og hyggelig del av dagen.

Som å spise frokost, kan det bety at du mister ti minutter av søvn, men en god morgen hudpleierutine vil belønne deg mye mer enn noen få minutter med snooze-knappen.

For natt hudpleierutine, VOYA milde og naturlig parfymerte produkter utgjør den perfekte velvære tid til å hjelpe deg til å føle deg avslappet og klar for søvn.

Viktigheten av en god hudpleierutine

Husk at huden er et porøst organ som bør behandles godt med naturlige, økologiske produkter som ikke vil forstyrre sine egne naturlige forsvar.

En god hudpleie rutine vil ikke holde huden ren og sunn, men også forebygge aldring, kviser og matthet av huden.

Så er du overbevist om fordelene ved en konsekvent, kvalitet hudpleie rutine? Selvfølgelig du er. Så med det i tankene, les videre for våre ni beste tips for å få mest mulig ut av rutinen.

9 beste tips for den perfekte hudpleierutine

1. Hvis du bruker en kremet renser, massere det inn i huden for å oppløse enhver sminke eller smuss og skyll av med en musselin klut. Disse er flotte for å fjerne alle spor av makeup samt forsiktig peeling huden din. 9 top tips for en perfekt hudpleierutine - voyaorganics.no

2.Eller, hvis du har valgt et ansikt vask, skum den opp og bruke fingertuppene, virker det inn i huden på en skånsom sirkelbevegelser mot hårfestet, ikke glemme halsen.

Etter at du skyller alle produkt av ansiktet ditt, gi det en siste skvett kaldt vann for å få blodet går og lukke porene. Bruk alltid varmt, men aldri varmt, vann.

3. Bruk bare et rent håndkle som du klapp tørr. Aldri dra og slite i huden i ansiktet med et håndkle eller vatt da dette vil løsne den og forårsake tidlig aldring.9 top tips for en perfekt hudpleierutine - voyaorganics.no

4. Bruk en fuktighetsgivende ansiktsmaske en gang eller to ganger i uken for å trekke ut dypt ned smuss eller olje.

5. Exfoliate med en mild ansiktsskrubb for å kvitte huden av kjedelige, døde hudceller som vil påvirke hudens tekstur.

6. Etter å ha åpnet porene til å rense med varmt vann, må du lukke og stram dem igjen ved hjelp av en toner for å hindre at skitt bygge opp i dem. En forfriskende og avklare toner, som Ritzy Spritzy, vil fungere som en snerpende for huden, de-puff og gjenopprette sin naturlige ph. balansere. Ved hjelp av en toner på litt bomull vil også samle noen siste bitene av sminke eller rensemiddel rester.

7. Sist men ikke minst, bruke ett eller to minutter masserer en organisk fuktighetskrem VOYA Me Time moisturiserinto ansiktet og halsen i en oppadgående sirkelbevegelser for å øke blodsirkulasjonen i huden og gi den en sunn glød. 9 top tips for en perfekt hudpleierutine - voyaorganics.no

8. Dine lepper og øyne er trolig den mest merkbare deler av ansiktet, så ikke glem å fukte og beskytte dem ved hjelp av en nærende øyekrem og leppepomade.

9. En god rutine for å komme inn er å rense, tone og fukte og bruke leppepomade og øyekrem hver morgen og kveld. På en søndag kveld bruke en maske og på en onsdag eller torsdag kveld eksfoliere med en ansiktsskrubb.

Hvordan har du perfeksjonert din hudpleierutine og hva VOYA ‘helten’ produkter kan du ikke leve uten? Vi vil gjerne høre mer i kommentarfeltet nedenfor.

Kira Walton9 top tips for en perfekt hudpleierutine